Nieuws

13.09.2022

Callewaert Industries breidt gamma uit bij Construction en Engineering

De juiste pionnen op de juiste plek zetten: als bedrijfsleider met ambitie is het een belangrijke zet om te kunnen groeien. Voor Franky Verstraete, eigenaar van Verdi Lasconstructies bleek dat niet langer een evidentie.

25.08.2022

CIPLAN: efficiëntie en duidelijkheid voor klanten en medewerkers

Callewaert Industries telt op heden meer dan 150 medewerkers. Het spreekt voor zich dat uren en opdrachten efficiënt bijhouden een noodzaak wordt, zeker wanneer we keer op keer onze klanten een piekfijne service willen bieden.

30.03.2022

Dankzij nieuwe draaibank werkt Ozyx het komende jaar nóg efficiënter

Ozyx, de draai- en freesafdeling van Callewaert Industries, kreeg er een nieuwe draaibank bij. Omdat Ozyx al jaar en dag bezig is met de ontwikkeling van onderdelen voor machines binnen uiteenlopende industriële takken, wordt dringend werk vaak moeilijker.

02.02.2022

Heerlijke koffie gegarandeerd: piekfijne installatierevisie voor Koffie Kàn

De artisanale koffiebranderij Koffie Kàn uit De Haan brandt koffie die met respect voor de natuur en de koffieboer geteeld en verwerkt wordt. De branderij vindt het belangrijk dat al hun klanten tijd maken voor hun koffie en even stilstaan bij het vakmanschap van de koffiebrander.

23.12.2021

Nieuw in ons aanbod: innovatieve laadpalen van Easee

De levertermijn van uiteenlopende grondstoffen en producten kan vandaag flink oplopen. Omdat wij onze klanten steeds dezelfde gekende, kwalitatieve en snelle service willen blijven bieden, zijn wij steeds op zoek naar partners die hetzelfde garanderen.

22.06.2021

PITSTOP, dé tool voor efficiënt pompenbeheer

Callewaert Industries ontwikkelde PITSTOP, een unieke cloudapplicatie die een gedetailleerd overzicht van al uw industriële pompen biedt. Alle beschikbare documenten en gegevens zijn altijd en overal te raadplegen. Daarnaast houdt de tool ook rapporten en verslagen bij uit het verleden.

31.01.2020

Personeelsfeest 2020

Op 18 januari 2020 vond het jaarlijks personeelsfeest van Callewaert industries weer plaats. En of het de moeite was. Klik verder en bekijk de foto's.

03.01.2020

VCA certificering - veiligheid eerst!

Onlangs behaalde Callewaert industries voor de divisies Construction & Engineering, Technical Support, Projects en VPaQ Pumps de VCA certificaten.

17.12.2019

Terugblik Bedrijvencontactdagen 2019

4 en 5 december waren het Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Xpo. Een netwerkevent voor verschillende sectoren van bedrijven. Wij kijken terug op een geslaagde editie! Op onze stand, samen met Fluxer, kon u genieten van een gezellige babbel met een hapje en drankje.

11.09.2019

Verhuis Callewaert industries Piping en Ozyx

Wij verwelkomen u graag op de nieuwe vestiging.