Nieuws

06.05.2024

Jobdag Callewaert Industries op 7 en 8 juni 2024

Wat? 
Jobdagen Callewaert Industries 

Wanneer?

29.06.2023

Van tekening tot realisatie: de kracht van een samenwerking tussen onze divisies Piping & Insulation en Construction & Engineering

Proviron Oostende heeft leidingen lopen langs de hele site. Door de aanleg van een nieuwe baan, moesten de bestaande leidingen verplaatst worden. Maar een aanpassing doen op een installatie van meer dan 60 jaar oud, is geen simpel werk.

 

02.05.2023

Callewaert Industries lanceert achtste divisie: SCEN

Callewaert Industries blijft groeien en innoveren. Klantentevredenheid staat daarbij altijd met stip op de eerste plaats. Om onze klanten een nog betere service te bieden, roept Callewaert Industries een achtste divisie in het leven: SCEN.

28.04.2023

Veiligheid en gezondheid bij Callewaert Industries

In een groot bedrijf waar meerdere collega’s jobs uitvoeren voor verschillende industriële toepassingen, is veiligheid enorm belangrijk. Als preventieadviseur waakt Jan Verplancke over het bewustzijn op het gebied van veiligheid bij alle medewerkers van onze groep.

27.04.2023

VPaQ wordt officiële Authorized Distributor Partner van Flowserve voor pompen in België

Gino de Baets en Callewaert Curd, de zaakvoerders van VPaQ, kondigen trots aan dat VPaQ sinds 16 maart 2023 officiële Authorized Distributor Partner van Flowserve is.

13.09.2022

Callewaert Industries breidt gamma uit bij Construction en Engineering

De juiste pionnen op de juiste plek zetten: als bedrijfsleider met ambitie is het een belangrijke zet om te kunnen groeien. Voor Franky Verstraete, eigenaar van Verdi Lasconstructies bleek dat niet langer een evidentie.

25.08.2022

CIPLAN: efficiëntie en duidelijkheid voor klanten en medewerkers

Callewaert Industries telt op heden meer dan 150 medewerkers. Het spreekt voor zich dat uren en opdrachten efficiënt bijhouden een noodzaak wordt, zeker wanneer we keer op keer onze klanten een piekfijne service willen bieden.

30.03.2022

Dankzij nieuwe draaibank werkt Ozyx het komende jaar nóg efficiënter

Ozyx, de draai- en freesafdeling van Callewaert Industries, kreeg er een nieuwe draaibank bij. Omdat Ozyx al jaar en dag bezig is met de ontwikkeling van onderdelen voor machines binnen uiteenlopende industriële takken, wordt dringend werk vaak moeilijker.

02.02.2022

Heerlijke koffie gegarandeerd: piekfijne installatierevisie voor Koffie Kàn

De artisanale koffiebranderij Koffie Kàn uit De Haan brandt koffie die met respect voor de natuur en de koffieboer geteeld en verwerkt wordt. De branderij vindt het belangrijk dat al hun klanten tijd maken voor hun koffie en even stilstaan bij het vakmanschap van de koffiebrander.

23.12.2021

Nieuw in ons aanbod: innovatieve laadpalen van Easee

De levertermijn van uiteenlopende grondstoffen en producten kan vandaag flink oplopen. Omdat wij onze klanten steeds dezelfde gekende, kwalitatieve en snelle service willen blijven bieden, zijn wij steeds op zoek naar partners die hetzelfde garanderen.