Werken bij VPaQ

Bij VPaQ Pumps draait alles om techniek, innovatie en vakmanschap. Als gespecialiseerde divisie van Callewaert Industries zijn we trots op onze expertise in de installatie, het onderhoud en de revisie van industriële pompen. Maar wat ons echt uniek maakt, is ons team. We zijn een hechte familie van technische experts met een passie voor pomptechniek die elke dag werkt aan het hart van industriële bedrijven.

Passie voor pompen

Bij VPaQ is elke dag een nieuwe uitdaging. Met honderden soorten pompen en diverse klanten is elke opdracht een kans om je technische kennis en vaardigheden te laten schitteren. Of je nu een pomp reviseert of een nieuwe installeert, je bijdrage heeft direct impact.

 

"Van een verroeste pomp die rijp leek voor de vuilbak, maken we na zandstralen, spuiten en vernieuwen een pomp die zo goed als nieuw is. Het is geweldig om te zien hoe we iets ouds nieuw leven inblazen!" - Stijn, Pomptechnieker

 

Benieuwd hoe wij pompen reviseren?

Hier lees je meer over pomprevisie

job_pomptechnieker

Groei en ontwikkeling bij VPaQ Pumps

Bij VPaQ krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, we bieden je de tools, training en ondersteuning die je nodig hebt om te groeien in je vak en de beste pomptechnieker te worden die er is. En met ons uiteenlopend klantenportfolio krijg je de kans om te werken aan verschillende projecten. Gaande van de voedingsindustrie tot de textielsector.

 

"Als pomptechnieker is elke dag anders, waardoor je continu technisch groeit en je kennis uitbreidt." - Gino, divisieleider van VPaQ

pomptechnieker_vacature

Een team als familie

"Gino voelt meer als een collega dan een baas. Hij geeft vertrouwen, corrigeert niet constant en is betrokken bij alles wat we doen." - Stijn, Pomptechnieker

Teamspirit is voor ons heel belangrijk. We zijn misschien een klein bedrijf, maar dat zorgt voor een hechte band tussen collega's.  We werken samen, leren van elkaar en vieren samen onze successen. En ja, dat betekent soms samen een frietje eten op vrijdag of een pintje drinken na het werk! Het is dus belangrijk dat ook jij die collegialiteit in je bloed hebt.

Heb jij techniek in je vingers? 

Bij VPaQ draait het niet enkel om pompen, maar om mensen die met passie en precisie het verschil maken. Hier transformeren we oude, verroeste pompen tot pareltjes die weer als nieuw functioneren. Ben jij gedreven en heb je goesting om dit ook te verwezenlijken?

Stuur dan een mail naar gino@vpaq.be.