Revisie van pompen

Voor de revisie van uw industriële pomp kunt u bij VPAQ terecht. Ons serviceteam snelt ter plaatse bij plotse problemen of komt langs om trillingsmetingen uit te voeren om te bepalen of uw pomp aan een revisie toe is. Zo ja, dan halen we de pomp zorgvuldig uit, reviseren we die en werken we die eventueel af door te zandstralen of te spuiten. Alle gereviseerde pompen worden getest met onze automatische testbank tot maximaal 550m³/h met leidingen van DN15 tot DN150. De testcurve wordt meegeven met de pomp of via mail, zodat u het maximale debiet en de maximale druk kunt bekijken volgens het aangewezen toerental. Nadien plaatsen we uw pomp vakkundig terug met behulp van laseruitlijning, wat de levensduur van de pomp, motor, reductie en onderdelen optimaliseert. Voor centrifugaalpompen zijn we bovendien gespecialiseerd in het ombouwen van koordpakking naar een cartridge seal, zodat er geen verlies meer is van het medium. Dat is mogelijk met onze CNC-machines. Voor de reiniging van deze seals kunnen we bijvoorbeeld het API Plan 31 Cyclone toepassen voor een constante spoeling van de seals.

 

Een reserveonderdeel nodig? VPAQ ondersteunt de meeste merken van industriële pompen en heeft een parate voorraad van onderdelen. Zo verlopen onze interventies vlot en kostenefficiënt. Ook voor alle fijne mechaniek, bijvoorbeeld voor de revisie van reductoren en mixers, kunt u bij ons terecht.
 

Neem gerust contact met u op bij technische problemen van uw industriële pomp of wanneer uw pomp gereviseerd moet worden. Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk tijd verliest.

Gino De Baets

VRAGEN
over VPaQ Pumps?

Gino De Baets
gino@vpaq.be
0474 98 66 70