Welkom bij Callewaert industries

Uw partner voor al uw industriële noden.

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten, alsook het plaatsen en aanpassen van piping projecten kunnen uw oplossing zijn!

De uitzonderlijke combinatie van onze vijf, traditioneel afzonderlijke activiteiten in één bedrijf zorgen voor een uniek aanbod. Wat begint met het installeren van een nieuwe pomp, kan snel leiden tot aanpassen van flenzen en buizen. Heeft u dan nog een nieuw bordes nodig om het onderhoud te kunnen uitvoeren... dan hoeft u maar één bedrijf te contacteren!

Geen rompslomp meer qua planning tussen verschillende leveranciers. Wij regelen alles intern voor jullie.

Ontdek hieronder onze 5 kernactiviteiten.

Piping

Het plaatsen van alle buisleidingen laat u beter doen door experten. Onze teams realiseren zowel aanpassingen van bestaande systemen tot complete installaties van nieuwe leidingen.

Construction & Engineering

Voor al uw constructiewerk op maat voor zowel ontwerp, productie en plaatsing van een volledige installatie, kan u vertrouwen op onze snelle en correcte service.

Technical support

Nood aan extra technisch personeel? Doe beroep op een storingstechnieker, monteur, machinebouwer, mechanieker, lasser of elektricien met kennis van zaken. Samen met u kunnen we naar een oplossing zoeken!

OZYX

Voor de bewerking en verspaning van verschillende materialen kunt u bij Callewaert Industries terecht. Dankzij onze geavanceerde CNC draai- en freesmachines maken wij vlot mechanische onderdelen op maat.

VPaQ Pumps

Verkoop, revisie, en installatie van pompen op industriële installaties.
Een pomp herstellen is geen tussentijdse doe-het-zelf job. Twijfel niet en doe beroep op de know-how van een ervaren VPaQ-serviceman.
 
Werknemer van de maand
“Als divisie manager van Piping is het mijn taak om de divisie dagelijks zo goed mogelijk aan te sturen, een overzicht te bewaren en correcties uit te voeren waar nodig.
Ik houd mij ook bezig met de financiële kant zoals offertes maken en facturering. Op het einde van de rit is het belangrijk dat alle balansen kloppen.
Bij Callewaert Industries krijg je veel vrijheid om je job uit te voeren, wat voor mij een pluspunt is. In ons bedrijf is het loon naar werken. Als je een goede inzet en motivatie hebt, krijg je kansen om verder te groeien.
In onze job is het een must om een communicatief persoon te zijn die kan omgaan met verschillende karakters en situaties.
Ik heb veel respect voor de zaakvoerder, die met zijn beide voeten op de grond staat ondanks de grote groei van het bedrijf. Kortom, Callewaert Industries is een bedrijf dat innovatief en vooruitstrevend is. “

Waarom
met ons samenwerken?

Maatwerk, tot in de puntjes verzorgd
Bliksemsnelle service, met een duidelijke communicatie
Geen enkel werk is ons te veel. Gedegen kennis en ervaring helpen u vooruit.
5 bedrijven onder hetzelfde dak, met één aanspreekpartner, dat is gemakkelijk!

Zin om voor ons te werken?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens

Onderhoudstechnieker

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby...
dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken!

Als onderhoudstechnieker sta je onze klanten bij in hun onderhoudsactiviteiten. Je staat voornamelijk in voor het preventief en…

Elektromecanicien

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby... dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken! (dag/2pl - m/v)

Als elektromecanicien, 70 % elektrische kennis-30% mechanisch onderhoud, sta je onze klanten bij in hun…
Tevreden klant aan het woord
Foto TecSol
Sinds begin mei werk ik samen met de divisie Technical Support. Callewaert Industries is een goede hulp om ons personeelsbestand aan te vullen als wij een tijdelijk tekort aan werknemers hebben. Het bedrijf is heel flexibel en de samenwerking verloopt vlot.
Peter
Zaakvoerder TecSol