Welkom bij Callewaert industries

Uw partner voor al uw industriële noden.

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten, alsook het plaatsen en aanpassen van piping projecten kunnen uw oplossing zijn!

De uitzonderlijke combinatie van onze vier, traditioneel afzonderlijke activiteiten in één bedrijf zorgen voor een uniek aanbod. Wat begint met het installeren van een nieuwe pomp, kan snel leiden tot aanpassen van flenzen en buizen. Heb je dan nog een nieuw bordes nodig om het onderhoud te kunnen uitvoeren... dan hoef je maar één bedrijf te contacteren!

Geen rompslomp meer qua planning tussen verschillende leveranciers. Wij regelen alles intern voor jullie.

Ontdek hieronder onze 4 kernactiviteiten.

Piping

Het plaatsen van alle buisleidingen laat je beter doen door experten. Onze teams realiseren zowel aanpassingen van bestaande systemen tot complete installaties van nieuwe leidingen.

Construction & Engineering

Voor al uw constructiewerk op maat voor zowel ontwerp, productie en plaatsing van een volledige installatie, kan je vertrouwen op onze snelle en correcte service.

Technical support

Nood aan extra technisch personeel? Doe beroep op een storingstechnieker, monteur, machinebouwer, mechanieker, lasser of elektricien met kennis van zaken. Samen met u kunnen we naar een oplossing zoeken!

VPaQ Pumps

Verkoop, revisie, en installatie van pompen op industriële installaties.
Een pomp herstellen is geen tussentijdse doe-het-zelf job. Twijfel niet en doe beroep op de know-how van een ervaren VPaQ-serviceman.
Werknemer van de maand - Wendy
Werknemer van de maand
Mijn verhaal bij Callewaert Industries startte 8 jaar geleden als poetshulp. Een groot jaar geleden kreeg ik de kans om een IBO opleiding boekhouden te volgen. Na mijn opleiding ging ik aan de slag bij de boekhouding. Tot op heden ben ik verantwoordelijk voor de planning en administratie.

Mijn job bestaat uit lonen doorgeven, wekelijks de uren van interim-werknemers bezorgen aan het interimkantoor, de planning maken en zorgen dat iedereen in het werk zit, de controle van de facturen, maandbladen en werkbonnen van medewerkers controleren….

Alle aspecten binnen mijn job doe ik enorm graag vandaar dat ik elke dag met een grote glimlach op mijn werk aanwezig ben. Bij Callewaert Industries krijg je alle kansen om bij te leren en door te groeien, ik ben daar het levende bewijs van.

Wil jij net zoals Wendy terechtkomen in een dynamisch team? Contacteer ons!!!
Wendy Verhaeghe
Administratief bediende

Waarom
met ons samenwerken?

Maatwerk, tot in de puntjes verzorgd
Bliksemsnelle service, met een duidelijke communicatie
Geen enkel werk is ons te veel. Gedegen kennis en ervaring helpen jou vooruit.
4 bedrijven onder hetzelfde dak, met één aanspreekpartner, dat is gemakkelijk!

Zin om voor ons te werken?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens

Constructeur Staal

Maak je graag constructies (bordessen, trappen, transportbanden, leuningen, trechters... in staal), op maat van de klant, en wil je kwaliteit afleveren?
Dan ben jij de knappe kop die wij zoeken!

Als constructeur Staal sta je in de staal atelier, waar je aan de hand van een…

Onderhoudstechnieker

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby...
dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken!

Als onderhoudstechnieker sta je onze klanten bij in hun onderhoudsactiviteiten. Je staat voornamelijk in voor het preventief en…

Technisch Tekenaar

Hou je van ontwerpen en het uittekenen van allerhande constructies op maat? Ben je een krak op gebied van 3D tekenen?
Dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken!

Als technisch tekenaar ben je de spil van de constructieafdeling.

Je staat in voor het…
Tevreden klant aan het woord
Union Machines- Günter Roets
De samenwerking met Callewaert Industries ervaren wij als zeer positief. Wij vinden een luisterend oor en krijgen een prima service!
Günter Roets
Zaakvoerder Union Machines