Welkom bij Callewaert industries

Uw partner voor al uw industriële noden.

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten, alsook het plaatsen en aanpassen van piping projecten kunnen uw oplossing zijn!

De uitzonderlijke combinatie van onze acht, traditioneel afzonderlijke activiteiten in één bedrijf zorgen voor een uniek aanbod. Wat begint met het installeren van een nieuwe pomp, kan snel leiden tot aanpassen van flenzen en buizen. Heeft u dan nog een nieuw bordes nodig om het onderhoud te kunnen uitvoeren... dan hoeft u maar één bedrijf te contacteren!

Geen rompslomp meer qua planning tussen verschillende leveranciers. Wij regelen alles intern voor jullie.

Ontdek hieronder onze 8 kernactiviteiten.

Piping & insulation

Het plaatsen van alle buisleidingen laat u beter doen door experten. Onze teams realiseren zowel aanpassingen van bestaande systemen tot complete installaties van nieuwe leidingen. Voor alle isolatiewerken bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Construction & Engineering

Voor al uw constructiewerk op maat voor zowel ontwerp, productie en plaatsing van een volledige installatie, kan u vertrouwen op onze snelle en correcte service.

Technical support

Nood aan extra technisch personeel? Dan kunt u bij onze technical support terecht voor zowel ervaren techniekers als hoogopgeleiden. Denk maar aan storingstechniekers, monteurs of lassers, alsook aan diverse ingenieurs, maintenance managers of tekenaars. We zoeken graag samen met u naar een geschikte oplossing en de ideale match!

OZYX

Voor de bewerking en verspaning van verschillende materialen kunt u bij Callewaert Industries terecht. Dankzij onze geavanceerde CNC draai- en freesmachines maken wij vlot mechanische onderdelen op maat.

VPaQ Pumps

Verkoop, revisie, en installatie van pompen op industriële installaties.
Een pomp herstellen is geen tussentijdse doe-het-zelf job. Twijfel niet en doe beroep op de know-how van een ervaren VPaQ-serviceman.

Equagaz

Het Equagaz-team is gespecialiseerd in laadpalen voor B2C en B2B. Deze divisie plaatst daarnaast ook water-, elektriciteit- en gasaansluitingen in opdracht van Fluvius en Farys.

ForzaMetal

Callewaert Industries is uw ideale partner voor maatwerk van stalen, inox en aluminium platen van maximaal 25 mm dik, voor zowel stuk- als seriewerk. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding en open communicatie staan voorop.

Scen

Kiezen voor machineontwikkeling en automatisatie is kiezen voor tijdswinst en efficiëntie. Callewaert Industries neemt jouw machines onder de loep.

Waarom
met ons samenwerken?

Maatwerk, tot in de puntjes verzorgd
Bliksemsnelle service, met een duidelijke communicatie
Geen enkel werk is ons te veel. Gedegen kennis en ervaring helpen u vooruit.
8 bedrijven onder hetzelfde dak, met één aanspreekpartner, dat is gemakkelijk!

Zin om voor ons te werken?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens

Tekenaar machinebouw

Hou je van ontwerpen en het uittekenen van allerhande projecten op maat?
Ben je op zoek naar een uitdaging als project engineer/tekenaar machinebouw?
Dan ben jij de collega die we zoeken!

Onderhoudstechnieker

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby...
dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken!

Als onderhoudstechnieker sta je onze klanten bij in hun onderhoudsactiviteiten. Je staat voornamelijk in voor het preventief en…

Elektromecanicien

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby... dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken! (dag/2pl - m/v)

Als elektromecanicien, 70 % elektrische kennis-30% mechanisch onderhoud, sta je onze klanten bij in hun…

Projectleider staalconstructies

Ben jij een ambitieuze projectleider met een passie voor staalconstructies? Wil jij je technische kennis en leiderschapsvaardigheden inzetten om uitdagende projecten tot een succesvol einde te brengen?

Dan is deze vacature als projectleider van staalconstructies misschien wel iets…
Tevreden klant aan het woord
Foto TecSol
Sinds begin mei werk ik samen met de divisie Technical Support. Callewaert Industries is een goede hulp om ons personeelsbestand aan te vullen als wij een tijdelijk tekort aan werknemers hebben. Het bedrijf is heel flexibel en de samenwerking verloopt vlot.
Peter
Zaakvoerder TecSol