Draaien

Onze CNC-bedieners voelen zich als een vis in het water tussen onze draaibanken waarmee ze cilindervormige werkstukken bewerken. Het is hun taak onderdelen te interpreteren en aan te passen waar nodig. Callewaert Industries heeft de nodige technische expertise en handige harry’s in huis om u snel en efficiënt van de juiste mechanische onderdelen te voorzien.

In samenwerking met VPAQ Pumps kunnen wij bovendien uw pompen bijzonder snel reviseren. We hebben immers elk aspect in eigen handen. Onze afdeling Draaien maakt voor u de gewenste pompassen, asbussen, pakkingdrukkers, aandrijfkoppelingen met spiebaan, lantaarnringen en zoveel meer op maat. Ook de waaier, backplate of lagerblok kunnen we verbussen naar de juiste opgemeten tolerantie voor uw toepassing.

Contacteer ons voor het draaien van zowel eenmalige stukken als seriematig werk. Wij helpen u graag verder.

Werken in deze afdeling?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens!

CNC bediener draaien en frezen

Als bediener-insteller CNC-machines kom je terecht in onze gloednieuwe afdeling en sta je in voor het nauwgezet verwerken van de metalen stukken. Je werkt in een klein team binnen een groter geheel, waardoor een goede communicatie (in het Nederlands) van groot belang is.

Je houdt…

Divisieverantwoordelijke Ozyx

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je jouw mechanische kennis kan combineren met een leidinggevende functie? Als divisieverantwoordelijke bij Ozyx ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van mechanische onderdelen op maat. Met een uitgebreid machinepark en meer bepaald enkele…
Thomas Van Dorpe

VRAGEN
over OZYX?

Contacteer Thomas Van Dorpe
thomas@ozyx.be
0477 90 85 25