Jobdag Callewaert Industries op 7 en 8 juni 2024

06.05.24

Wat? 
Jobdagen Callewaert Industries 

Wanneer?

  • Vrijdag 7 juni van 15u tot 19u 
  • Zaterdag 8 juni van 10u tot 13u

Waar?
Beversesteenweg 608, 8800 Roeselare

Voor wie?
Iedereen met interesse in een technische job. Denk maar aan mechaniekers, projectleiders, elektromecaniens, techniekers en lassers. We bespreken graag de mogelijkheden!

 

Maak kennis met Callewaert Industries op onze jobdagen

Ben je gepassioneerd door techniek en klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn de jobdagen van Callewaert Industries op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni jouw kans om deel uit te maken van onze industriële familie! Met openstaande vacatures in al onze acht divisies – van mechaniekers tot projectleiders – bieden wij een unieke kans voor iedere technische professional.

Tijdens onze jobdagen maak je kennis met het enthousiaste team van Callewaert Industries, maar krijg je ook een exclusief kijkje achter de schermen. Ervaar de dynamiek van onze werkplaatsen, bewonder onze geavanceerde machines en ontdek de realiteit achter onze succesvolle projecten.

jobdagen_roeselare_callewaert_industries

Wat kun je verwachten?

  • Rondleidingen door onze ateliers en kennismaking met de gebruikte machines en materialen.
  • Ontmoetingen met de verantwoordelijken van onze divisies die klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden.
  • Demonstraties van de vaardigheden en technieken die dagelijks bij ons toegepast worden. Toon jij ook even jouw skills?
  • Een hapje en een drankje om de sfeer nog beter te proeven.
  • Goodiebags voor alle bezoekers met leuke verrassingen.

jobdag callewaert industries

Zin om te groeien in een topteam?

Met mogelijkheden in zowel ploegwerk als dagwerk en posities die reiken van instapniveau tot hogere profielen, is er bij ons zeker een functie te vinden die past bij jouw vaardigheden en ambities. Of je nu op zoek bent naar een directe functie binnen Callewaert Industries of geïnteresseerd bent in outsourcing mogelijkheden, onze jobdag laat je zien wat jouw opties zijn!

Benieuwd welke jobs wij in de aanbieding hebben?

Bekijk alvast onze openstaande vacatures!