Techniekers

Voor extra ondersteuning van uw technische dienst kan u terecht bij Callewaert Industries.

Voor zowel korte als langdurige opdrachten kan u beroep doen op onze geschoolde, gemotiveerde en ervaren techniekers. Van onderhoudstechnieker, storingstechnieker tot elektro-mechanisch onderhoud, voor elke job hebben we een geschikte medewerker die past binnen het profiel die u zoekt!

Onze medewerkers zijn volledig uitgerust met voldoende materiaal om meteen aan de slag te gaan.
Materiaal die niet standaard aanwezig is, kan altijd aangevraagd worden in het centraal magazijn en wordt vlot tot bij u gebracht.

Alle benodigde attesten zoals VCA basis (of VOL-VCA), heftruck, hoogwerker, verreiker en rolbrug worden voorzien door Callewaert industries, en kunnen op verzoek voorgelegd worden.

Werken in deze afdeling?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens!

Pomptechnieker

Ben jij klaar voor een technische uitdaging?

Bij VPaQ Pumps draait alles om technische uitmuntendheid en een passie voor het vak. We zijn op zoek naar een pomptechnieker die klaar is om het kloppende hart van uiteenlopende Belgische industrieën te onderhouden én te herstellen

Onderhoudstechnieker

Als onderhoud je leven is, sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby...
dan ben je misschien de knappe kop die wij zoeken!

Als onderhoudstechnieker sta je onze klanten bij in hun onderhoudsactiviteiten. Je staat voornamelijk in voor het preventief en…

Storingstechnieker

Zie jij enkel oplossingen en geen problemen? Kick je erop als je een defect snel kan fixen? Leef je voor een gevarieerde job, waar je zowel elektrisch als mechanisch de storingen kan oplossen?
Het maakt van jou de geschikte man om bij Callewaert industries te werken.

Als…

VRAGEN
over Technical Support?

Contacteer Annick Rommel
annick@callewaertindustries.be
0476 80 81 81