Callewaert Industries breidt gamma uit bij Construction en Engineering

13.09.22

De juiste pionnen op de juiste plek zetten: als bedrijfsleider met ambitie is het een belangrijke zet om te kunnen groeien. Voor Franky Verstraete, eigenaar van Verdi Lasconstructies bleek dat niet langer een evidentie. Verdi Lasconstructies werd door Franky opgericht in 1995, maar het ontbrak de toonaangevende speler inzake metaalconstructies voor industriegebouwen aan opvolging. Callewaert Industries sprong in de bres en koos voor overname van Verdi Lasconstructies, waardoor het aanbod van divisie Construction en Engineering uitbreidt met metalen torentrappen en thermisch onderbroken deuren.

 

Wie is Verdi Lasconstructies?

“Al sinds 1995 ben ik bezig met metaalconstructies”, vertelt Franky Verstraete, voormalige eigenaar van Verdi Lasconstructies. “Wij ontwikkelen met een team van vijf, metalen constructies voor grote industriegebouwen in uiteenlopende sectoren. Vooral in de e-commerce hebben we al heel wat mooie projecten verwezenlijkt. Zo hebben wij projecten lopen in Denemarken, Zweden, Luxemburg en heel België rond”, gaat Franky verder. Maar als een bedrijf blijft groeien, is er nood aan een duidelijke toekomstvisie. Om die reden ging Franky op zoek naar een nieuwe eigenaar die met een klare kijk op de toekomst en de nodige daadkracht het mooie werk van Verdi Lasconstructies verder zet. Zelf staat Franky nog in voor het dagelijkse reilen en zeilen. Voor Callewaert Industries een mooie kans, want op die manier breidt divisie Construction en Engineering haar aanbod uit.

 

Constructie van metalen trappen en deuren

Vanaf heden kunnen bedrijven via Callewaert Industries terecht bij Verdi Lasconstructies voor metalen torentrappen en thermisch onderbroken deuren. “De torentrappen worden veel gevraagd voor grote gebouwen waar toegang tot het dak nodig is. De trappen gaan van één meter breed tot wel twintig meter hoog, zodat technische diensten makkelijk het dak op kunnen voor onderhoud”, gaat Franky verder. De thermisch onderbroken deuren zijn dan weer een ideale keuze voor een uitstekende isolatie van een industriegebouw. “De deuren beschikken over aluminium profielen en een luchtkamer, zodat de koude van buiten niet naar binnen doorstroomt. Op die manier is er dankzij de isolatielaag van wel zeven centimeter, geen condensvorming aan de binnenkant”.

 

Groter aanbod, betere dienstverlening

Met dit nieuwe aanbod biedt Callewaert Industries haar klanten een verbeterde dienstverlening. Waar je via Construction en Engineering al kon rekenen op veiligheidsbalustrades, trappen, bordessen, trechters, magazijnen en conveyers, zijn ook thermisch onderbroken deuren nu een uitstekende keuze. Wenst u een inzicht te krijgen op de mogelijkheden van kwalitatieve torentrappen en thermisch onderbroken deuren? Neem gerust contact op, dan vertellen we u graag meer over de vele voordelen ervan.