Nieuw in ons aanbod: innovatieve laadpalen van Easee

23.12.21

De levertermijn van uiteenlopende grondstoffen en producten kan vandaag flink oplopen. Omdat wij onze klanten steeds dezelfde gekende, kwalitatieve en snelle service willen blijven bieden, zijn wij steeds op zoek naar partners die hetzelfde garanderen. We verwelkomen het aanbod van Easee dan ook graag in ons gamma. Bent u op zoek naar een intelligente laadpaal om uw elektrische wagen mee op te laden of elektrische voertuigen op grote schaal van stroom te voorzien? De toestellen van Easee zijn uitgerust met allerlei nieuwtjes, waardoor uw elektrische capaciteit optimaal wordt ingezet en het mogelijk is om meerdere modellen met elkaar te verbinden. Het geavanceerde aanbod van Easee bevat ongetwijfeld een laadpaal op maat van uw (bedrijfs)wagen.

 

De voordelen van een laadpaal

Een laadpaal is zowel voor particulieren als voor zelfstandigen fiscaal aftrekbaar. Daardoor komt u dus niet voor hoge kosten te staan, maar is de investering in een gebruiksvriendelijk model écht interessant. Het aanbod van Easee is erg uitgebreid. Met Easee Home plaatst u makkelijk een laadpaal op de oprit die er nog eens goed uitziet ook. Uw wagen wordt snel geïnjecteerd met stroom, terwijl het met Easee Business mogelijk is om meerdere palen met elkaar te verbinden. Het allergrootste voordeel? Wij bieden uiteenlopende modellen aan die werken op drie verschillende spanningen en die zich volledig zelf regelen. Easee laadpalen zijn er voor iedereen die efficiënt zijn wagen wil laden.

 

Bestel uw laadpaal, wij spelen steeds kort op de bal

Bent u dus nog op zoek naar een intelligente laadpaal om uw elektrische wagen of de wagens van uw medewerkers efficiënt mee op te laden? Vraag hieronder uw laadpaal aan en wij komen die snel met de nodige expertise en zorg installeren.

Neem contact met ons op