Metaalconstructies

Op maat gemaakt

Voor alle constructies van bordessen, trappen, leuningen, transportbanden, trechters, onderstellen en allerhande, kan u terecht bij Construction & Engineering. In onze aparte ateliers voor staal en inox, produceren we alles volgens de gestelde eisen, en volgens EN1090

 

Werken in deze afdeling?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens!

Mecanicien

Is sleutelen een passie, herstellen een plezier, monteren een hobby... dan ben je misschien wel de knappe kop die wij zoeken!

Als mecanicien sta je onze klanten bij in hun onderhoudsactiviteiten. Een gevarieerde job, waar je zowel kan sleutelen, monteren of verplaatsen van machines,…

Constructeur Inox

Maak je graag constructies (bordessen, trappen, transportbanden, leuningen, trechters... in RVS), op maat van de klant, en wil je kwaliteit afleveren?
Dan ben jij de knappe kop die wij zoeken!

Als constructeur Inox sta je in de inox atelier, waar je aan de hand van een plan/…

Programmeur Lasermachine

Beschik je over een sterk ruimtelijk inzicht en een gezonde dosis analytisch vermogen? Ben je PC-minded en draag je kwaliteit hoog in het vaandel? Dan ben jij de persoon die wij zoeken binnen onze CNC-afdeling!
Als laserprogrammeur kom je terecht in onze gloednieuwe afdeling en sta je in…

CNC bediener lasersnijmachine & plooibanken

Als lasersnijmachine- en plooibediener kom je terecht in onze gloednieuwe afdeling en sta je in voor het nauwgezet verwerken van de metalen stukken. Je werkt in een klein team binnen een groter geheel, waardoor een goede communicatie (in het Nederlands) van groot belang is.

Je houdt…
Patrick Daemers - Project Manager Callewaert industries Construction & Engineering

VRAGEN
over metaalconstructies bij Construction & Engineering?

Contacteer Patrick Daemers
patrick@callewaertindustries.be
0474 29 19 43