Montage

Voor alle montage opdrachten, eigen constructies en opdrachten bij onze klanten, kunnen we rekenen op onze eigen ervaren monteurs. We houden rekening met alle veiligheidsaspecten die bij dergelijke montage opdrachten horen. Als VCA* bedrijf laten we niets aan het toeval over en bereiden we opdrachten zorgvuldig voor.

Onze projectleider brengt u constant op de hoogte van mogelijke levering en plaatsing van de constructie. In samenwerking met u wordt de best mogelijke planning opgesteld.

Zijn er nog onverwachte veranderingen, dan worden deze via de projectleider besproken en verder afgehandeld, zodat het eindresultaat altijd precies is wat u wenst.

Werken in deze afdeling?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens!

Monteur

Monteren zit in je bloed. Je bent een technisch talent, steekt graag de handen uit de mouwen en bent niet bang om op verplaatsing te werken. Je bent een doorzetter die geen uitdaging uit de weg gaat en steeds kwaliteit aflevert bij de klant. Hebben we jou zojuist beschreven? Dan ben jij de knappe…
Tevreden klant aan het woord
Montage
Met Callewaert industries hebben we een goede partner gekozen voor de constructie en installatie van ons nieuwe bordes. Een vlotte communicatie met de projectleider en professionele plaatsing zorgde ervoor dat alles netjes op tijd werd geïnstalleerd.
-

VRAGEN
over Construction & Engineering?

Contacteer Curd Callewaert
curd@callewaertindustries.be
051 69 90 02