Montage

Voor alle montage opdrachten, eigen constructies en opdrachten bij onze klanten, kunnen we rekenen op onze eigen ervaren monteurs. We houden rekening met alle veiligheidsaspecten die bij dergelijke montage opdrachten horen. Als VCA* bedrijf laten we niets aan het toeval over en bereiden we opdrachten zorgvuldig voor.

Onze projectleider brengt u constant op de hoogte van mogelijke levering en plaatsing van de constructie. In samenwerking met u wordt de best mogelijke planning opgesteld.

Zijn er nog onverwachte veranderingen, dan worden deze via de projectleider besproken en verder afgehandeld, zodat het eindresultaat altijd precies is wat u wenst.

Werken in deze afdeling?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens!

Monteur

Werk je graag op verplaatsing? Monteer je graag constructies? Wil je graag kwaliteit afleveren bij de klant?
Dan ben jij de knappe kop die we zoeken!

Je bent verantwoordelijk voor de vlotte montage van constructiewerken bij onze klant in de meest diverse sectoren. Je monteert…

Meewerkend werfleider piping

Heb je een hart voor leidingen? Kan je heel goed fotolassen en pipefitten? Kan je vlot isometrische tekeningen interpreteren?
Dan ben je misschien wel de knappe kop die wij zoeken!

Als meewerkend werfleider piping bij Callewaert industries heb je een zeer gevarieerd…
Tevreden klant aan het woord
Montage
Met Callewaert industries hebben we een goede partner gekozen voor de constructie en installatie van ons nieuwe bordes. Een vlotte communicatie met de projectleider en professionele plaatsing zorgde ervoor dat alles netjes op tijd werd geïnstalleerd.
-

VRAGEN
over Construction & Engineering?

Contacteer Curd Callewaert
curd@callewaertindustries.be
051 69 90 02