Isolatie van leidingen

In vele industrieën is isolatie een noodzaak. Het verhoogt niet alleen uw rendement maar gaat in vele gevallen ook zorgen voor een stabieler en beter product.

Heeft u bestaande buizen of moeten wij nieuwe projecten voorzien van de conforme isolatie, twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u hier graag in verder met de juiste expertise.

 

Wij bekijken en berekenen welk type u wenst of nodig heeft. Minerale wol, Synthetisch rubber, Aluminium of RVS-beplating is voor ons geen uitdaging.

Na het opmeten komen onze professionele installateurs alles tot in de puntjes afwerken om een geslaagd eindresultaat te krijgen.

Werken in deze afdeling?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens!

Monteur industriële isolatie of meewerkend voorman (met doorgroeimogelijkheid)

Heb je een hart voor industriële isolatie? Heb je reeds ervaring als monteur/ meewerkend voorman/brigadier van een team isolatiemonteurs en wil je de volgende stap in jouw carrière zetten? Dan ben je misschien wel de knappe kop die wij zoeken!

Voorman/opmeter industriële isolatie

Voel jij je thuis in de wereld van industriële isolatie? Heb je ervaring als meewerkend voorman of brigadier in een team van isolatiemonteurs? Wil je veel bijleren en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan is dit jouw kans om een cruciale rol te spelen in ons hechte piping team bij…
Ivan Tahabsem, Manager Piping

VRAGEN
over Piping & insulation?

Contacteer Ivan Tahabsem
ivan@callewaertindustries.be
0471 40 43 51