Zonnepanelen

Duurzame energie neemt steeds meer zijn plaats in op de energiemarkt. Het is niet alleen beter voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. Neem zelf de controle terug in handen en bespaar geld. Met zonnepanelen produceer je je eigen energie op een duurzame manier. Dankzij de lage installatiekosten verdien je bovendien  jouw investering al terug binnen de 5 jaar.
Dankzij het plaatsen van zonnepanelen word je ook bewuster van je verbruik. Je hebt meer oog voor dat ene licht die onnodig brandt of de tv die aanligt zonder ernaar gekeken wordt. Zo bespaar je geld en zorg je voor een groenere wereld. Daarnaast verminder je ook je uitstoot, gezien bij het opwekken van zonne-energie geen broeikasgassen vrijkomen.

Zeg ook vaarwel tegen die fluctuerende energieprijzen, gezien je je eigen energie opwekt, hoef je minder stroom aan te kopen.

Bij Equagaz zijn we milieubewust. Wij helpen je verder met al je vragen rond groene energie. Ontdek zelf hoeveel je maandelijks kan besparen met zonnepanelen. Contacteer Equagaz vrijblijvend voor een verkennend adviesgesprek. Let's safe money, let's go green!
 

Mario van Equagaz

VRAGEN
over Equagaz?

Contacteer Mario De Baerts
mario@equagaz.be
0470 41 58 04