Staal leidingen

Onder onze afdeling staal leidingen valt de installatie van nieuwe leidingen, beugels, afsluiters, bochten en aftakkingen voor alle toepassingen. Dit kan zowel voor gas, vloeistoffen, stoom, perslucht of granulaten zijn maar ook in kleine en grote diameters en voor alle industriëen.

Wij bieden gecertificeerde lassers aan die gespecialiseerd zijn in zowel half automaat als Tig lassen op staal leidingen. De leidingen kunnen ook een nabehandeling krijgen in een RAL kleur zoals stralen, metaliseren, galvaniseren, natlakken of poederlakken.

Werken in deze afdeling?

Bekijk dan zeker deze openstaande vacatures eens!

Voorman piping

Heb je een hart voor leidingen? Kan je heel goed fotolassen en pipefitten? Kan je vlot isometrische tekeningen interpreteren?
Dan ben je misschien wel de knappe kop die wij zoeken!

Als voorman piping bij Callewaert industries heb je een zeer gevarieerd takenpakket. Je…

Projectleider piping

Haal je voldoening uit een goed afgeleverd project? Dan ben jij mogelijks de projectleider industriële buisleidingen die we zoeken!

Als projectleider zal je projecten uitwerken en opvolgen van bestelling tot oplevering. Dit voor piping projecten in alle materialen (RVS, staal als…

Voorman/opmeter industriële isolatie

Voel jij je thuis in de wereld van industriële isolatie? Heb je ervaring als meewerkend voorman of brigadier in een team van isolatiemonteurs? Wil je veel bijleren en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan is dit jouw kans om een cruciale rol te spelen in ons hechte piping team bij…
Ivan Tahabsem, Manager Piping

VRAGEN
over Piping & insulation?

Contacteer Ivan Tahabsem
ivan@callewaertindustries.be
0471 40 43 51