Dankzij nieuwe draaibank werkt Ozyx het komende jaar nóg efficiënter

30.03.22

Ozyx, de draai- en freesafdeling van Callewaert Industries, kreeg er een nieuwe draaibank bij. Omdat Ozyx al jaar en dag bezig is met de ontwikkeling van onderdelen voor machines binnen uiteenlopende industriële takken, wordt dringend werk vaak moeilijker. De nieuwe machine biedt extra flexibiliteit, waardoor Ozyx het komende jaar flexibeler, competitiever en sneller zijn kwalitatieve onderdelen bij de klant krijgt.
 

Meer mogelijkheden

De nieuwe draaibank PUMA 2600 LSYB, Cobot H2017-serie en het Cad-Cam pakket, werd geleverd halfweg maart en zorgt ervoor dat we competitiever zullen worden in seriewerken. Sneller schakelen en nooit meer wakker liggen van een stilgelegde productie wanneer er iets met hoogste urgentie tussenkomt, is volledig verleden tijd. Thomas Van Dorpe van divisie Ozyx vertelt: “We kunnen de insteltijd verkorten, rechtstreeks starten van de tekening op de computer en bijgevolg mogelijke fouten tot een minimum beperken.”
 

Meer voldoening voor de medewerkers, verbeterde kwaliteit voor de klanten

“Wij gaan altijd voor kwaliteit, wat met onze gloednieuwe machine niet anders zal zijn. Klanten kunnen van ons een snellere levering en grotere flexibiliteit verwachten”, vertelt Thomas. “Ook voor onze medewerkers is de machine welgekomen. Ze zullen leren werken met de cobot en de mogelijkheid krijgen om stukken volledig zelf af te werken. Geen gedoe meer met het doorgeven van stukken naar de freesmachine, dus”, sluit Thomas af.
 

Meer weten over draaien en frezen bij Callewaert Industries?

Ben je zelf actief binnen de textiel-, voedings-, machine-, automobiel-, of landbouwsector en heb je af en toe nood aan nieuwe of reserveonderdelen? Of ben je op zoek naar nabewerkingen zoals zandstralen, parelstralen, lassen, lakken, anodiseren of elektrolytisch verzinken via externe partners? Neem gerust contact op met de divisie Ozyx. We helpen je met plezier verder. Wij zijn trouwens nog op zoek naar iemand om ons team te versterken. Interesse? Laat dan snel van je horen!

Neem contact met ons op