Technisch Tekenaar

Ben jij een krak in 3D-tekenen, ontwerpen en heb je goesting om allerhande constructies op maat uit te tekenen? Callewaert Industries is op zoek naar een technisch tekenaar met oog voor detail en een hart voor kwaliteit en veiligheid.
Functie

Van A tot Z

Als technisch tekenaar ben je de spil van de constructieafdeling. Jouw tekeningen zijn de leidraad voor ons productieproces en dragen bij aan onze kwalitatieve, hoogwaardige constructies. Zo ziet jouw toekomstige job eruit:

 • Je komt terecht in een toffe bende waar ervaring primeert
 • Je hebt kennis van materialen in de metaal- en constructiesector
 • Nauwkeurigheid en juistheid zijn de belangrijkste factoren bij het opmeten van de gevraagde constructies bij de klant, waar je 10% van je tijd mee bezig bent.
 • Bordessen, trappen, leuningen, trechters of transportbanden: die andere 90% van je tijd vul je met het uittekenen van onze projecten in Autodesk Inventor. 
 • Op basis van je tekeningen maak je een 360° constructieplan op: van de inschatting van werkuren, materiaal en werkkrachten tot de kwaliteitscontrole en vergunningen.
 • Je geeft uitleg aan de projectleider en het montageteam. In het atelier volg je het productieproces op de voet op en stuur je proactief bij waar nodig.
   

Kwaliteit en veiligheid

 • Je brengt eenvoudig complexe technische informatie over waardoor je  vlot en duidelijk communiceert met klanten en teamleden.
 • Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop op de werkvloer.

  Ben je op de hoogte van extra eisen met betrekking tot EN-1090 en EN 3834-2? Heb je kennis van lasverbindingen, lasprocessen en de ontwerpcodes Eurocodes? Dan heb je een streepje voor.

 

Aanbod

 

Onmiddellijke indiensttreding

Naast een marktconform loon, krijg je in ruil voor je inzet ook een eigen wagen met tankkaart voor privégebruik. Je komt terecht in een gezellig team waar je voornamelijk samenwerkt met de projectleider en het montageteam.

 

Over Callewaert Industries

Callewaert Industries is een dynamisch bedrijf dat sinds 2002 producten en diensten levert aan diverse industrieën. Ze bieden een unieke combinatie van acht afzonderlijke activiteiten. Van het installeren van nieuwe pompen en het automatiseren van machines tot het maken van metaalconstructies en het isoleren van leidingen. Dankzij de vlakke organisatiestructuur maakt iedereen kans op doorgroei. De toffe collega’s krijg je er zomaar bij. Want plezier maken we niet enkel op, maar ook naast de werkvloer! 
 

Ervaring en kennis zijn kracht

Ervaring binnen de metaalsector staat boven een specifiek diploma. Ben je gemotiveerd en ken je Autodesk Inventor (2D/3D) als geen ander? Solliciteer dan nu via onze website.