Projectleider staalconstructies

Ben jij een ambitieuze projectleider met een passie voor staalconstructies? Wil jij je technische kennis en leiderschapsvaardigheden inzetten om uitdagende projecten tot een succesvol einde te brengen?

Dan is deze vacature als projectleider van staalconstructies misschien wel iets voor jou!
Functie

 

Van A tot Z

Als projectleider ben je dé drijvende kracht achter het montageteam, waarbij je de monteurs aanstuurt en motiveert om elke constructie tot een goed einde te brengen. Met jouw expertise waak je erover dat onze klanten tevreden zijn met het eindresultaat.
Wat je zoal zal doen:

  •  Als onmisbare schakel tussen de werven en leveranciers ben je verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van het nodigde materiaal.
  • Je bent de ogen en oren op de werf, waarbij je nauwlettend de projecten opvolgt, bijstuurt waar nodig en erop toeziet dat alles veilig en volgens plan verloopt. Hierbij hou je steeds rekening met budgetten en deadlines.

Teamplayer met kennis van zaken

  • Je communiceert vlot in het Nederlands en kan je ook verhelpen in het Frans en Engels, waardoor je moeiteloos overlegt met klanten, leveranciers en collega’s.
  • Flexibiliteit zit in de DNA. Je bent dan ook bereid om occasioneel overuren te presteren om onze klanten tevreden te stellen.
  • Of het nu gaat om bordessen, trappen, leuningen of transportbanden, met je uitgebreide materialenkennis kies je voor elk project het juiste materiaal.
Aanbod

Welkom in onze bloeiende en financieel gezonde KMO, waar werkzekerheid voorop staat. Bij ons geniet je van een aantrekkelijke verloning met tal van extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen mét tankkaart voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. En dat allemaal terwijl je overdag werkt in onze bruisende uitvalsbasis in Zwevezele. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

 

Motivatie boven diploma

Je hebt een diploma, of je hebt er geen. Maakt niet uit, zolang je maar gemotiveerd bent. Je hebt wel een gedegen kennis van Autodesk Inventor en hebt al enige ervaring als projectleider achter de rug.

 

Over Callewaert Industries

Callewaert Industries is een dynamisch bedrijf dat sinds 2002 producten en diensten levert aan diverse industrieën. Ze bieden een unieke combinatie van acht afzonderlijke activiteiten. Van het installeren van nieuwe pompen en het automatiseren van machines tot het maken van metaalconstructies en het isoleren van leidingen. Dankzij de vlakke organisatiestructuur maakt iedereen kans op doorgroei. De toffe collega’s krijg je er zomaar bij. Want plezier maken we niet enkel op, maar ook naast de werkvloer!

Ben jij de projectleider waarop we binnenkort kunnen rekenen? Solliciteer hier.