Werkvoorbereider atelier

Heb je reeds ervaring achter de rug in een staalconstructie-atelier met enige leidinggevende verantwoordelijkheid? Heb je sterke peopleskills en zit het maken van een efficiënte planning jou in het bloed? Vind je gemakkelijk je weg in de courante tekenprogramma’s? Dan ben jij dé werkvoorbereider die we nodig hebben!


Je staat in voor het verwerken van de binnenkomende opdrachten in ons gebruikte tekenprogramma Inventor. Aan de hand van de tekeningen die reeds gemaakt werden door onze engineeringafdeling, zoek jij de meest efficiënte manier uit om dit ontwerp gerealiseerd te krijgen binnen ons staalatelier. Een goed inzicht in lasconstructies is hiervoor cruciaal. Je zorgt voor een nauwgezette stock-opvolging en doet de nodige bestellingen. Je volgt in kader hiervan ook de nodige facturatie op. Je houdt een oogje in het zeil op de werkvloer en inspecteert de uitgevoerde werken. Je bewaakt de vooropgestelde planning.

Je houdt rekening met de veiligheidsregels die gelden op de werkvloer. Uiteraard krijg je hiervoor de gepaste opleidingen en werkmaterialen aangereikt. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig invullen van jouw maand- en dagbladen en voor de dagelijkse rapportering aan jouw collega’s.
Functie
  • Idealiter een achtergrond als atelierchef
  • Sterk inzicht in lasconstructies en processen
  • Gezonde interesse voor je vakgebied
  • Zelfstandig kunnen werken, doch je bent een ware teamplayer
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Basiskennis Frans is mooi meegenomen wegens de samenwerking met onderaannemers.
  • Veiligheid eerst!

 

Werkervaring:
Je hebt reeds enkele jaren ervaring in de staalsector in een verantwoordelijke functie Je bent planmatig en kostenbewust Je bent PC-minded. Idealiter heb je reeds ervaring met het werken in een tekenprogramma (niet zelf uittekenen, doch wel analyseren van de reeds gemaakte ontwerpen in dit programma).

 

Vereiste studies:
A2/A1 elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring

Aanbod

Uurrooster en regio:

  • Je werkt vanuit ons atelier te Zwevezele
  • Je werkt standaard van 7u30 tot 16u maar je stelt je flexibel op naar occasionele overuren toe.

Alle gereedschappen, kledij, PBMs worden voorzien.
Bijkomende veiligheidsopleidingen (heftruck, hoogwerker, verreiker, rolbrug...) worden voorzien door Callewaert industries. Verloning bespreekbaar volgens ervaring. Bedrijfswagen kan besproken worden.