Projectleider piping

Haal je voldoening uit een goed afgeleverd project? Dan ben jij mogelijks de projectleider industriële buisleidingen die we zoeken!

Als projectleider zal je projecten uitwerken en opvolgen van bestelling tot oplevering. Dit voor piping projecten in alle materialen (RVS, staal als kunststof).
Functie

Dit wordt jouw rol

  • Na verkoop, start je met de voorbereidingen van het project. Samen met je collega’s start je de werf op en volg je alles op van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor zowel klant, leidinggevende als eigen werknemers.
  • Doordat je alles goed opvolgt, zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken (timing, budget, kwaliteitseisen etc.) goed worden nageleefd.
  • Na oplevering volg je verder op bij onze klanten en bespreek je eventuele bijkomende noden.

 

Profiel

Zin om te leren en werken in combinatie met kennis van piping is belangrijker dan eender welk diploma! Heb je al een achtergrond binnen industriële piping projecten, dan heb je al een voorsprong.

Het opvolgen van diverse kleinere projecten tot grote omvangrijke projecten is je vertrouwd. Dit zowel op vlak van timing, budget als kwaliteit.

Je bent een echte teamplayer die vlot en enthousiast communiceert & je staat als projectleider stevig in je schoenen! Je neemt duidelijke standpunten in en communiceert hierover duidelijk met klant en je collega's op de werkvloer. Dit in het Nederlands, Frans of Engels.

Je kan goed werken met MS office: Word, Excel, etc.

Aanbod

Wat bieden wij jou? 

We bieden een fulltime job met mooie uren en je krijgt vanaf de opstart een bedrijfswagen met tankkaart voor privégebruik. In ruil voor je werk reken jij op een competitief loon dat in lijn ligt met jouw ervaring en vaardigheden. Met de nodige gereedschappen, kledij, PBM's en bijkomende veiligheidsopleidingen, ga je elke dag veilig en goed uitgerust aan de slag. 

  • Bedrijfswagen met tankkaart voor privégebruik
  • Fulltime job met mooie uren
  • Competitief loon in lijn met ervaring
  • Kans om te groeien in een innovatief bedrijf met een vlakke en laagdrempelige structuur
  • Contract van onbepaalde duur

 

Jouw toekomst bij Piping & Insulation @Callewaert Industries

Bij Callewaert Industries combineren we een passie voor metaalverwerking met kwaliteit en innovaties. Hier krijg je de kans om je stempel te drukken op uitdagende projecten voor uiteenlopende sectoren. Of het nu gaat om staal, inox, kunststof of aluminium: jouw vaardigheden brengen elk project tot leven. Het enige wat we nog nodig hebben, is jouw inzicht, drive en vakmanschap.

Zin om terecht te komen in een hecht team waar je je vaardigheden naar een hoger niveau kan tillen?


Solliciteer dan snel via onze website!