Monteur

Monteren zit in je bloed. Je bent een technisch talent, steekt graag de handen uit de mouwen en bent niet bang om op verplaatsing te werken. Je bent een doorzetter die geen uitdaging uit de weg gaat en steeds kwaliteit aflevert bij de klant. Hebben we jou zojuist beschreven? Dan ben jij de knappe kop die we zoeken!
Functie

Passie voor perfectie

Als monteur ben jij verantwoordelijk voor de vlotte montage van constructies in de meest diverse sectoren. Of het nu gaat om bordessen, trappen, leuningen, trechters of transportbanden, jij levert steeds perfect werk af.

Je hebt een algemene mechanische kennis en inzicht in constructies waardoor je plannen leest alsof je nooit iets anders hebt gedaan. Stuktekeningen en 3D-tekeningen? Laat maar komen! Je hebt oog voor detail en voert zelfstandig metaalbewerkingen uit zoals zagen, boren en slijpen.
 

Variatie gegarandeerd

  • Werken op verplaatsing is voor jou geen enkel probleem. Je bent flexibel en hebt goesting in een job met veel variatie.
  • Safety first! Je bent veiligheidsbewust en leert graag bij over heftrucks en rolbruggen tijdens bijkomende veiligheidsopleidingen.
  • Maatwerk is jouw ding. Je laat je creativiteit de vrije loop in het zoeken naar oplossingen voor de klant en houdt hierbij steeds rekening met individuele wensen.
  • Hoogtevrees? Daar heb jij geen last van! Je deinst dan ook niet terug voor werkzaamheden op hoogte.
     

Ervaring is key

Je beschikt over een A3/A2-diploma als mecanicien, constructeur of lasser, of je hebt minimum enkele jaren ervaring als monteur. Kunnen lassen is een meerwaarde, maar geen must.

Aanbod

Aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen

Bij Callewaert Industries kom je terecht in een enthousiast team van experts dat een passie voor montage en constructie deelt. Je krijgt een gevarieerde job, voornamelijk in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen. Naast een marktconform loon, ontvang je alle gereedschappen, kledij en persoonlijke beschermingsmiddelen die je nodig hebt. Bijkomende veiligheidsopleidingen bieden je de kans om verder te groeien in je job. Om het pakket compleet te maken, geniet je van een bedrijfswagen om zorgeloos van klant tot klant te rijden.

 

Over Callewaert Industries

Callewaert Industries is een dynamisch bedrijf dat sinds 2002 producten en diensten levert aan diverse industrieën. Ze bieden een unieke combinatie van acht afzonderlijke activiteiten. Van het installeren van nieuwe pompen en het automatiseren van machines tot het maken van metaalconstructies en het isoleren van leidingen. Dankzij de vlakke organisatiestructuur maakt iedereen kans op doorgroei. De toffe collega’s krijg je er zomaar bij. Want plezier maken we niet enkel op, maar ook naast de werkvloer!  

 

Wagen+materiaal.jpg