Voorman/opmeter industriële isolatie

Voel jij je thuis in de wereld van industriële isolatie? Heb je ervaring als meewerkend voorman of brigadier in een team van isolatiemonteurs? Wil je veel bijleren en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan is dit jouw kans om een cruciale rol te spelen in ons hechte piping team bij Callewaert Industries!
Fonction

Jouw rol

Als voorman/opmeter industriële isolatie krijg je de kans om:

 • een team van isolatiemonteurs te leiden. Gebruik jouw ervaring en kennis om je team te ondersteunen bij de installatie van industriële isolatie voor diverse toepassingen.
 • uiteenlopende projecten te realiseren. Van de isolatie van leidingen en tanks tot de montage van beplating. Jouw dagen zijn gevuld met uitdagende en afwisselende taken.
 • jouw kennis in te zetten. Je kennis van isometrie, planlezen en verschillende isolatiematerialen zoals minerale wol, synthetische rubber en PIR, is essentieel voor jouw rol als voorman. Doordat jij weet in welke situatie deze materialen renderen, ben jij dé geschikte persoon om beslissingen te nemen op de werkvloer. 
   

Wie we zoeken

Omdat je praktisch ingesteld bent, zoek jij actief naar oplossingen. Een klantgerichte aanpak staat daarbij centraal. Want een goede voorman/opmeter begrijpt de behoeften van onze klanten en komt samen tot een oplossing. Met jouw kennis over montage van industriële isolatie en beplating, vormt dat waarschijnlijk geen enkel probleem. Merk je zelf dat je hier nog beter in moet worden? Met de juiste drive en ingesteldheid zal je veel van ons team opsteken!

Je beschikt over sterke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels. Heb je reeds ervaring als werfleider of voorman in de industriële isolatie? Dan heb je alvast een streepje voor. 
Als voorman is het bovendien ook jouw taak om te waken over de veiligheidsnormen op onze werven. 
 

Offre

Jouw toekomst bij Piping & Insulation @Callewaert Industries

Bij Callewaert Industries combineren we een passie voor metaalverwerking met kwaliteit en innovaties. Je krijgt bij Piping de kans om je stempel te drukken op uitdagende projecten in uiteenlopende sectoren. Of het nu gaat om minerale wol, synthetisch rubber, PIR of andere isolatiematerialen, als voorman/opmeter industriële isolatie ben je een cruciale schakel om onze isolatieprojecten efficiënt en succesvol te maken.

 

Wat bieden wij?

 • Een voltijds contract en een plek in een team dat voornamelijk projecten heeft in West- en Oost-Vlaanderen
 • Een competitieve verloning in lijn met jouw vaardigheden en ervaring
 • Een bedrijfswagen met tankkaart voor zowel werk- als privégebruik
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen een innovatief team en groeiend bedrijf
 • Je komt terecht in een jonge en energieke groep collega’s dat belang hecht aan jouw mening en een aangename werksfeer belangrijk vindt. 
 • Alle gereedschappen, PBM’s en bijkomende veiligheidsopleidingen (heftruck, hoogtewerker, VCA …) worden door ons voorzien.

 

Klinkt deze job als muziek in jouw oren? We willen je graag ontmoeten!

Solliciteer snel via het contactformulier.