Pomptechnieker (M/V/X)

Gezocht: een flexibele pomptechnieker met uitstekende mechanische kennis en een groot inzicht. Iets voor jou? Dan ben jij de persoon die VPaQ Pumps nodig heeft.

VPaQ Pumps is een gespecialiseerde divisie van Callewaert Industries die zich inzet voor de installatie, het onderhoud en de revisie van alle types pompen, van SIHI tot PACKO en KSB, en nog vele andere soorten. We bieden een totaalconcept aan voor verschillende industrieën, zoals de voedingsindustrie, de chemische sector en de textielsector.
Functie

Als pomptechnieker sta je in voor het reviseren en herstellen van alle soorten pompen. Van het plaatsen van nieuwe mechanische dichtingen tot het uitlijnen van de pomp met laserapparatuur: jij hebt de juiste aanpak in de vingers. Daarnaast neem je de reiniging van alle onderdelen voor je rekening. Je werkt met delicate en dure onderdelen, dus fijnmechanisch werken is een must. Veiligheid staat hierbij op de eerste plaats!

 

Flexibel, zelfstandig en technisch

  • Een uitstekende mechanische kennis en inzicht zijn van groot belang voor het identificeren en oplossen van eventuele problemen.
  • Flexibiliteit zit in je DNA: je past je werkuren aan de klant en de locatie aan.
  • Je bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen en de nodige reparaties uit te voeren.
  • Een goede fysieke paraatheid is nodig om zowel lichte als zware pompen op een veilige manier te verhandelen.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en deinst niet terug voor een nauw contact met de klanten.

 

Ervaring is jouw diploma

Je beschikt over een A3/A2/A1 diploma in (auto)mechanica, of gelijkwaardig door enkele jaren ervaring als pomptechnieker of (auto)mecanicien. Maar nóg belangrijker is je wil om te werken en je passie voor techniek. Bonuspunten als je ook kan lassen!

Aanbod

Je werkt voornamelijk in regio West- en Oost-Vlaanderen. In ruil voor je harde werk krijg je, naast een aantrekkelijk salaris, alle gereedschappen, kledij en persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking gesteld. Dankzij bijkomende veiligheidsopleidingen, zoals voor heftrucks en rolbruggen, krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je daarbovenop ook nog eens een bedrijfswagen. Hoe kan je daar nu neen op zeggen?

Over Callewaert Industries 

Callewaert Industries is een dynamisch bedrijf dat sinds 2002 producten en diensten levert aan diverse industrieën. Ze bieden een unieke combinatie van acht afzonderlijke activiteiten. Van het installeren van nieuwe pompen en het automatiseren van machines tot het maken van metaalconstructies en het isoleren van leidingen. Dankzij de vlakke organisatiestructuur maakt iedereen kans op doorgroei. De toffe collega’s krijg je er zomaar bij. Want plezier maken we niet enkel op, maar ook naast de werkvloer!

Wagen+materiaal.jpg