CNC bediener draaien en frezen

Je bent sterk met metaalbewerking en hebt goesting om in een dynamische onderneming aan de slag te gaan? Je bent een teamplayer met aandacht voor veiligheid op de werkvloer? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.
Functie

Jouw takenpakket

Als CNC-bediener kom je terecht bij Ozyx, een unieke afdeling van Callewaert Industries. Daar sta je in voor het nauwgezet verwerken van de metalen stukken. Een greep uit je takenpakket:

  • Je bedient CNC-machines en bent verantwoordelijk voor het correct bepalen en instellen van de parameters.
  • Op basis van het originele plan voer je controles en metingen uit op de afgewerkte stukken. Kennis van verschillende tools, zoals een schuifmaat, is hierbij belangrijk.
  • Nauwkeurigheid is een must voor het invullen van de maand- en dagbladen en de dagelijkse rapportering aan je collega’s.

 

Communicatie en veiligheid

Een open communicatie is van groot belang als je werkt in een klein team binnen een groter geheel. Je hebt dus een goede kennis van het Nederlands en kan je vlot uitdrukken. Bovendien hou je altijd rekening met de veiligheidsregels die gelden op de werkvloer. Uiteraard krijg je hiervoor de gepaste opleidingen en werkmaterialen aangereikt.

 

Mechanische achtergrond

Je hebt een A3/A2/A1 elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Nog nooit met een CNC-machine gewerkt? Dan verwachten we dat je afstudeerde in TSO of BSO, in een mechanisch-georiënteerde richting of metaalbewerking. Achtergrondkennis van metaalbewerking, meettechnieken en tolerantiebepalingen is vereist.

Aanbod

What’s in it for me?

Je komt terecht in een tof team en werkt vanuit ons atelier in Roeselare. Je werkt standaard van 7u30 tot 16u maar stelt je flexibel op naar occasionele overuren toe. Op termijn wordt gevraagd om te werken in een afwisselend uurrooster met je collega’s. Starten doe je dan om 6u in plaats van 7u30.

Als CNC-bediener is je verloning bespreekbaar volgens ervaring. Je krijgt bij de opstart een bedrijfswagen met tankkaart voor privégebruik. Alle gereedschappen, kledij en persoonlijke beschermingsmiddelen worden door ons voorzien. Daarbovenop mag je ook rekenen op bijkomende veiligheidsopleidingen (heftruck, hoogwerker, rolbrug, etc.).
 

Over Callewaert Industries   

Callewaert Industries is een dynamisch bedrijf dat sinds 2002 producten en diensten levert aan diverse industrieën. Ze bieden een unieke combinatie van acht afzonderlijke activiteiten. Van het installeren van nieuwe pompen en het automatiseren van machines tot het maken van metaalconstructies en het isoleren van leidingen. Dankzij de vlakke organisatiestructuur maakt iedereen kans op doorgroei. De toffe collega’s krijg je er zomaar bij. Want plezier maken we niet enkel op, maar ook naast de werkvloer!

Klinkt goed? Solliciteer hier en misschien ben jij binnenkort onze nieuwe collega.